Lieve mensen,

Er moet me echt even iets van t hart. Over het Teken-Je-Mee project. Een paar jaar geleden door mij opgezet om mensen die de mandala liefhebben te verbinden. Om elkaar te inspireren,  de stok achter de deur, omdat veel mensen het lastig vinden ‘zomaar’ iets op papier te zetten.
De eerste deelnemers waren veel (oud)cursisten. Met een prachtige groep zijn we ca. 3 jaar geleden begonnen. Ik schreef ‘de opdracht’, iedereen werkte een mandala uit…….naar eigen inzicht………stuurde m in, en ik plaatste alle ingezonden tekeningen in 1 keer op mijn site. Er kwamen mensen bij, sommigen stopten ook weer. Maar wat werd er genoten, wat werden er een verhalen gestuurd. Soms zo ontroerend……..heftig maar ook blije berichten. Mensen die ineens iets in zichzelf ontdekten wat ze nog niet kenden.

Kortom ook voor mij een intensief proces. Maar ik voel me er gelukkig bij…….omdat de mandala mij zo na aan t hart ligt, en ik graag mensen wil laten ervaren wt zo’n mandala met mensen kan doen. Soms zo openbarend………….
Mooi is ook om te zien, dat dit project steeds meer navolging gaat krijgen, jubel jubel. De nieuwe opdracht is denk ik wel ca. 65 maal verstuurd……….dus het groeit maar door.

En toch moet mij even iets van t hart. Vandaag kreeg ik 2x de vraag van mensen (die nieuw mee zijn gaan doen), of ze alle andere opdrachten ook niet konden krijgen………dan kunnen ze er fijn mee aan de slag. Hierbij volledig voorbijgaand aan de opzet van dit project……….met elkaar, ieder op zijn eigen plekkie, aan de slag met de opzet.......om daarna te ontdekken wt iedereen gemaakt heeft. Ook gebeurt het dat mensen via via de opdracht toegestuurd krijgen……..helemaal leuk……..maar zonder even aan te melden f soms zonder enkele uitleg zomaar een mandala opsturen. Ik vind het toch wel fijn, als mensen dit gewoon even van te voren aan willen geven (heb ik ook gelijk alle goede mailadressen)

Jammer, dat is niet manier waarop ik wil gaan werken. Een project opgezet met een intentie om mensen te inspireren en te motiveren om mandala’s te tekenen, daar blijf ik bij. Dus nog steeds geldt ook voor alle nieuwe mensen die mee willen doen………..als je het leuk vindt, meld je even aan, stuur ik je de opdracht toe……….en wanneer je de uitwerking inzendt, krijg je gewoon de volgende opdracht toegestuurd.
Dit moest even van mijn hart………ons prachtige Teken-Je-Project…………daar blijven we gewoon mee doorgaan, maar graag zoals we het met elkaar afgesproken hebben.
Heel veel liefs
Ada

hieronder vind je alle uitwerkingen van opdracht 21.............

Teken je mee?

.....
een project om mensen die een passie hebben voor het mandalatekenen
met elkaar te verbinden n om elkaar te inspireren..........

21e opdracht: Cirkels


Voor deze opdracht zijn we aan de slag gegaan met cirkels.
 Cirkels tekenen, op papier laten gebeuren wat er komt.
Ook nu vond de n het een heerlijke opdracht, de ander een ware strijd...........
omdat iemand soms van een duidelijke structuur houdt, en de ander zwiert heel graag op papier.
En toch.... wat een bijzondere tekeningen zijn het weer geworden.
Uiteindelijk weer verbazingwekkend,  1 opdracht, en wat een diversiteit aan uitwerkingen................
Maar ook getekend door mensen die 'de eerste schreden' zetten op het mandalatekenpad n mensen die ze al heel lang tekenen. Soms ook door mensen met een beperking, maar die toch doorpakken om mee te doen...........petje af!!

Alles bij elkaar, is t niet geweldig?
Alle deelneemsters weer super bedankt voor jullie prachtige mandala's n voor de inspiratie!!klik hier voor de uitwerkingen van teken-je-mee opdracht nr. 20

klik hier om te terug te keren naar de index