energielinten

Er valt veel te vertellen over het mandalatekenen. Maar voor mij geldt vooral dat je plezier gaat beleven aan het tekenen, het stuk ontspanning ervaart, het heerlijke gevoel krijgt dat je gevoelens kunt 'verwoorden' in een tekening. Soms werk ik ook tijdens de lessen met een ademhalingstechniek, een mudra, of een korte meditatie. In Reutum, in mijn eigen tekenpraktijk werk ik met kleine groepjes (max. 4 personen), zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.0-0-0-0-0-0-0Basiscursus Mandalatekenen


In deze basiscursus leer je de grondbeginselen van het Mandalatekenen. Over het indelen van een mandala, de betekenis van een mandala, wat doen kleuren en getallen met je.........een heel breed scala aan informatie dus. Maar het allerleukste is  dat je ze zelf gaat tekenen. En iedere keer zul je weer verrast zijn van wat een mandala met je doet, en welke processen in jezelf er soms op gang gezet worden.

wanneer:        6 februari gaan we weer van start.........je kunt zo instromen, wanneer je interesse hebt kun je mailen of bellen voor de overige data, in pricipe tekenen we iedere maand een middag (zodat er ook genoeg tijd is om thuis met je mandala's aan de slag te gaan   (er zijn op dit moment nog 2 plaatsen beschikbaar)

tijd: 
               van 13.30 tot 16.00 uur
kosten:            € 12,50 per les, inclusief papier

wil je je opgeven of wil je meer informatie? je kunt me bellen of mailen.........zie contactinfo

0-0-0-0-0-0-0

voor vragen, opmerkingen óf aanmelden  kun je altijd contact met me opnemen.

klik hier om terug te keren